3.8.2012

Päivitettyä tietoa mätsäristä 12.8.2012Kuva: Jan W. Ahlfors
Sibbo hästavelsförening eli Sipoon hevosjalostusseura järjestää vuotuisen supersuositun Match Show'n, jossa esittäytyvät hevosten lisäksi myös koirat! Hevoskehät ovat täynnä ja ennakkoilmoittautuminen päättynyt. Hevosten ja ponien kehää 1 tuomaroi Mira Kippo ja kehää 2 Heidi Karjalainen. 
Koirat voivat ilmoittautua paikan päällä klo 9.00 alkaen, kaikkiaan 90 koiraa mahtuu mukaan (10 €/koira). Koiratuomarit: Pennut - Suvi Taponen, pienet aikuiset - Tuula Löfman ja isot aikuiset - Tarja Löfman.
Tapahtuma alkaa mainiolla Mari Muhosen & koirakaverin koiratanssiesityksellä klo 10.00. Näyttelyssä on myös leluluokka eli leluhevosen tai lelukoiran kanssa pääsee osallistumaan leikkimieliseen mittelöön. (Osallistumismaksu 2 €/ lelu, yläikäraja 10 vuotta ilmoittautumiset puh. 050-5725 669, Christel.)
Oheispalveluna löytyy paikkoja hevos- ja koiratarvikekirppikselle, tule myymään  ylimääräiset tarvikkeet niitä tarvitseville. Kirppispaikka 5 euroa. Varaa paikka: sipoomatch@gmail.com tai puh. 040-061 2165 (Minna). Torialueelta löytyy myös kynäruiskumaalari Heini Seppä sekä Gittas handarbete, Back On Track jälleenmyyjä sekä Eläintarvikeliike Alfa.
Vilskeen ja vilinän lomassa on hyvä pysähtyä herkullisen buffan antimien äärelle.
Tervetuloa!
PS. Seuraamalla yhdityksen Facebook-sivua pysyt kärryillä... l

Kuva: Jan W. Ahlfors